رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

زخم با ماندگاری بیش از دو هفته باید بررسی شود 

  • کد خبر: ۲۴۶۲۳۹
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
زخم با ماندگاری بیش از دو هفته باید بررسی شود 
رئیس گروه پیشگیری و مدیریت بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: میزان ابتلا به سالک در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، در سال گذشته ۲۲ درصد نفر گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه میزان ابتلا به سالک از سال ۸۸ که ۱۰۳ درصد هزار نفر بود روند کاهشی داشت تا جایی که آمار ابتلای این بیماری در سال ۹۹ به ۱۵ درصد هزار نفر رسیده بود، خاطر نشان کرد: بیشترین آمار افراد مبتلا به سالک در شهر مشهد، ساکنین مناطق حاشیه شهر هستند.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد میزان مبتلایان به سالک در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نوع سالک خشک و شهری در شهر مشهد است، تصریح کرد: مناطق حاشیه شهر مشهد فاقد بهسازی لازم است از همین رو موارد ابتلا به بیماری در این مناطق افزایشی است، علاوه براین اتباع خارجی نیز بیشتر در این مناطق سکونت دارند که باعث انتقال بیماری می‌شوند. 

نهبندانی با اشاره به اینکه مشکل اصلی در کنترل بیماری سالک در حاشیه شهر؛ اسکان نامناسب افراد حساس در مناطق بهسازی نشده است، گفت: متاسفانه به دلیل شرایط اقتصادی مردم حاشیه شهر در منازل نیمه تمام اسکان می‌گیرند و همین موضوع زمینه گزش توسط پشه سالک را برای آنها فراهم می‌کند. 

رئیس گروه پیشگیری و مدیریت بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اقدامات کنترلی بیماری یکی از مهمترین وظایف شهرداری‌ها است که خوشبختانه در اطراف حرم رضوی این موضوع با بهسازی معابر و ساختمان‌ها به خوبی مدیریت شد، عنوان کرد: خدمات درمانی این بیماری در کلیه مراکز بهداشتی درمان سالک شهرستان‌ها رایگان انجام می‌شود علاوه براین کارشناسان بهداشتی موظف به فالو آپ این بیماران هستند تا روند درمان به صورت کامل انجام شود. 

نهبندانی با اشاره به اینکه والدین مراقب باشند که در مناطق بهسازی نشده کودکان با لباس‌های استین کوتاه به خصوص هنگام غروب افتاب بازی نکنند، زیرا احتمال گزش در این ساعات بیش از سایر اوقات است، اظهار کرد: افرادی که در بالکن یا بهار خواب می‌خوابند باید حتما از پشه بند استفاده کنند، زیرا سالک بیماری بومی است و تنها امکان کنترل آن وجود دارد و حذف آن امکان پذیر نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->